Tack för att ni finns för mig när jag behöver er som mest!

Den senaste tiden har jag varit ganska ostabil i mitt mående kan man nog säga. Mycket av det beror såklart på att Dee är dålig, men allt hänger inte på henne. Jag har fått sett vilka mina riktiga vänner är, & vilka som bara säger saker som låter bra för stunden, men inte menar det när det väl gäller. Det tar väldigt hårt på mig att bli så dissad av någon man trodde var sin vän! Men fine, nu vet jag precis vart jag har dig.

Det är speciellt 2 stycken vänner som har ställt upp för mig den här omgången, & jag är så otroligt tacksam för att dem finns! <3 Och att dem finns där för mig känns nästan för bra för att vara sant. Vad har jag gjort som förtjänar såna fina vänner?!

160823

Malin, hon ligger alltid på plats nummer 1! Hur fan klarade jag mig innan jag lärde känna henne? Hon vet det mesta om mig & mitt liv, & ändå väljer hon att stanna som min vän, märkligt. Med henne kan jag prata om allt & hon finns som sagt alltid vid min sida, vare sig det gäller en famn att gråta ut i, hjälp med Dee eller vad som helst, hon finns alltid där. <3 Jag önskar att jag kunde ge henne allt hon nånsin velat ha, men det är tyvärr inte möjligt. Men du ska veta att du är så himla VIKTIG för mig! <3

1608231

En annan mycket nära vän är Jenny. Vi har inte haft sådär jätte tät kontakt förut, men nu den senaste tiden så pratar vi i telefon flera gånger i veckan. Hon förstår mig på ett sätt som inte många andra gör. Hon förstår min hundsyn, både på vardagliga saker & träningar/tävlingar till 200%!! Och det är så skönt att ha nån att ventilera dem tankarna med, speciellt nu när det är så mycket problem med just dem sakerna med Dee. Så tack även till dig, min fina vän. 🙂

Jag skulle aldrig vilja byta ut dessa vänner, dem betyder galet mycket för mig. Dem står mig lika nära som min familj gör, dem tillhör nämligen min ”vännerfamilj” om man säger så. 😉 Jag tror att ni förstår hur jag menar.

Annars så längtar jag mest tills på tisdag när vi ska till Stefan på ReDog, eller ja, det är med skräckblandad förtjusning som jag åker dit. Som tur är så följer ju Jenny med så att jag slipper åka ensam! <3 Kan vara otroligt skönt att ha nån man litar på som stöd ifall jag får ett tufft besked om Dee. Jag hoppas såklart på att Dee har en framtid, men jag måste samtidigt försöka att vänja mig vid tanken att hon kanske inte har det. För kommer ett sånt besked som en chock så skulle jag krascha direkt. Visst, jag skulle nog krascha ändå, men inte riktigt lika snabbt. Jag älskar min galenpanna & vill spendera mååånga fler år med henne, 2 år är alldeles för kort tid!

Dagens magrapport ser bra ut!! 😀 Jag svälte ju henne 1 dygn & satte sen in mat igen & det verkar funka, än så länge iaf. Men jag vågar inte andas ut än, ånej, det kan svänga fortare än fortast igen.

1608232

Shit, tårarna rinner just nu, & jag är inte säker på varför. Förmodligen av tacksamhet att jag har så fina vänner & världens bästa hund på det! Fast samtidigt är jag livrädd för att förlora dem alla. Det är lustigt det där med kärlek, att den kan innehålla så starka åtskilda känslor. Snacka om att det är laddat. Nej, nu ska jag torka tårarna, ta nånting att äta & sen vill väl Dee ut om en liten stund. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *