Det sliter hårt på oss båda två

Inatt fick jag & Dee springa ut igen då magen var helt knas. 🙁 Och så har den fortsatt att vara under hela dagen idag, så nu svälter jag henne ett dygn & pratar med djursjukhuset imorrn om vad dem tycker att vi ska göra. Jag tycker så synd om henne & känner mig så fruktansvärt maktlös, jag vill ju bara att hon ska få må bra. <3

I förmiddags åkte jag & Malin till marknaden & tittade, hittade 2 par byxor som jag köpte som är hur sköna som helst! 😀 Annars så var det dåligt utbud, men både Dee & Jax klarade av störningen galant. Jax ville t.o.m. följa efter barnen i den ena karusellen för att dem skrek. 😛 Så ingen rädsla hos nån av hundarna, sånt är alltid skönt att få bekräftat!

20160821_110154

Dee stirrar på mig, med en blick som säger ”har-du-glömt-bort-min-kvällsmat-mamma?”. Hur ska hon kunna förstå att hon inte ska få nåt fören imorrn eftermiddag/kväll? Usch, jag känner mig så jävla taskig, men jag får försöka tänka att det är för hennes bästa, för det är det ju.

Hon har även haltat lite idag, så ryggsmärtan ligger nog högt också. 🙁 Det finns liksom inget slut på eländet, jag vet ärligt talat inte hur länge jag orkar med det här, samtidigt som jag krigar för min tjej! <3 Men det sliter hårt på oss båda två, det ska gudarna veta. Och jag vet ju inte om magen är kraschad p.g.a smärtan från ryggen (det hände med Magic), allergin eller om den står för sig själv. Hur fan ska jag kunna veta det?!

Usch, jag blir så arg, arg & ledsen, men mest rädd. Jag vet inte vad jag tar mig till om jag måste skiljas från Dee. Jag försöker att inte tänka på det så mycket, men det är svårt, för jag tänker fan på henne dygnet runt!! Allt kretsar kring henne, speciellt när man måste springa ut stup i kvarten för att hon är så dålig i magen. 🙁 Jag vill bara kunna gå & lägga mig, sova skönt en natt & sen vakna & så var alla problemen borta, DET är vad jag önskar nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *