Det blev en dag på stranden

Ja, idag har vi varit ute nästan hela dagen. Det har varit fint väder och hundarna har fått doppa sig i sjön några gånger. Det är ett väldigt fint ställe vi är på. 🙂 Och hundarna kan vara lösa när dem är i vattnet. Även om Dee just nu inte får springa lös så fick hon iaf gå lite i vattnet. Jag tycker att hon rör sig konstigt bak när hon går i vatten, men jag vet inte vad det kan bero på? Jag hinner ju tänka tusen tankar på en sekund om vad det kan vara för fel, men hon kanske bara lyfter mer på benen när hon går i vatten?

20160814_132204

Imorrn ska hon in till sjukgymnasten igen och få en genomgång plus laser. Och efter det väntar vaccinering för madam. Sen händer det antagligen inte så mycket mer imorrn, det återstår att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *