Dagens veterinärbesök

Veterinärbesöket idag gick helt okej, det visade sig att Dee har ont på fler ställen i ryggen, men det är svårt att bedöma hur ont det gör på henne, för hon visar ju väldigt lite. Hon fick iaf ett veterinärintyg (som har skickats till Kungsör) & smärtstillande. Eftersom hon går på kortisonet Prednisolon varje dag så kan man inte ge vilket smärtstillande som helst, så nu fick hon sorten Temgesic. Måste även tacka Solstaden för att dem bjöd mig på medicinen plus en 2-kilos påse hundfoder! 🙂 Mycket uppskattat!

20160809_170044

Dagens promenadgäng såg ut sådär, Dee skötte sig suuuperbra, jag är så stolt över henne! <3 Rally & Clara gick också fint, men det var lite kämpigare med dem. 😛

Imorrn åker ”småttingarna” hem till sig igen & jag & Dee blir ensamma kvar här hemma, vilket faktiskt ska bli skönt. Jag behöver sova & jag sover sämre när jag är hundvakt, även om jag känner hundarna väl, det blir liksom en inre spänning & efter några dygn så blir det väldigt jobbigt. Men det är ändå klart att jag ställer upp som hundvakt när jag kan, för mina underbara vänner har ju ställt upp mycket för mig med passning av hundarna. Och det vet ju alla – man får ge & ta. Men som sagt, imorrn åker dem hem igen & då hoppas jag att jag kan få sova bättre & därmed må lite bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *