Ny header m.m.

Ja, som ni ser ovan så har jag numera en ny header, & till skillnad från den gamla så är ENBART Dee med istället för alla hundar som jag har ägt. Visst var det roligt att ha med alla hundarna, men samtidigt jobbigt för då påminns man om dem & saknar dem varje gång man kommer in på hemsidan. Så det är en av anledningarna till att jag bytte nu. Jag vill egentligen ta nya bilder på Dee & göra en snygg header av, men eftersom hon inte får springa vind för våg så fick jag nöja mig med gamla bilder så länge.

Dee har ju varit hos sjukgymnasten idag & det gick bättre än väntat. Visst har hon ont & sådär, men inte riktigt så illa som jag trodde, eller också visade hon bara inget där. Det är ju så svårt med såna här hundar, som ska visa sig så starka hela tiden. I vilket fall som helst så ska hon in till veterinären imorrn på förmiddagen, så får vi se vad som händer sen.

I övrigt så smider jag planer inför framtiden, planer som på sikt ska få mig att må bättre. Resan blir inte den lättaste, men jag har Dee med mig & tillsammans är vi starka! <3 Jag kommer att berätta mer om planen när jag har kollat upp lite mer saker kring den, för det är många bitar som ska på plats för att den ska kunna bli av.

160808

One thought on “Ny header m.m.

  1. Jättesnygg header du fixat och Dee är så himla fin. Jag förstår att det var jobbigt att ha alla hundarna som du hade innan.
    Nu blir jag ju nyfiken på planerna för framtiden, så nu gäller det att inte missa det inlägget.
    Men, du är stark – starkare än du tror så du kommer att klara det! Jag tror på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *