Nån mer som har svårt med förändringar?

Jag har ju väldigt svårt för förändringar, men jag tränar vidare på det så gott jag kan. Som nu, när jag är hundvakt åt Rally & Clara några dagar. Jag vet egentligen att jag klarar av det utan problem, men ändå får jag ångest & oroar mig för att jag inte ska klara av det. Men som sagt, träning, träning & åter träning.

20160807_144815

Är det nån av er som läser här som också har svårt med förändringar, även om det är positiva förändringar? Skulle gärna vilja utbyta lite tankar & erfarenheter med nån som vet hur det känns.

Senare idag tänkte jag ta en lugn promenad med alla tjejerna, jag hoppas att jag får med mig Malin & hennes grabbar. 😉 Dee vilar ju egentligen, men en lugn promenad kan väl inte skada så mycket? Imorrn bitti ska hon ju in till sjukgymnasten så efter det vet jag mer om hur hennes närmsta framtid ser ut.

I övrigt så är det mycket psykiska saker som tär på mig, & vem vet, det kanske väntar ännu en förändring i mitt liv, inom någorlunda snar framtid? Det vet man inte. Jag håller på att kolla upp lite olika saker i hopp om att hitta nåt som kan passa mig. Jag vill jobba med mig själv & komma vidare, just nu känns det som att jag mest står stilla, eller t.o.m. ibland går bakåt. Och det är ingen rolig känsla.

När det gäller tävlingar med Dee så har jag lagt ner dem tankarna helt för tillfället. Jag tror inte att vi kommer ut på nån tävlingsplan det här året, tyvärr. 🙁 Jag hoppas att jag har fel, men känslan säger ändå så. Men när vi väl får tävla, då ska vi vara väl förberedda & prestera på topp! Haha, nja, vi får se helt enkelt. 😉 Först måste vi må bättre, både jag & min fina Dee. <3

Höll nästan på att glömma att berätta att skonkosten & FortiFloran till slut har gett ett bra resultat! 😀 Så numera går det, utan problem, att plocka upp bajset efter Dee, & det är en lycka som bara hundägare kan förstå. 😛 Och bland det bästa av allt – vi får sova hela nätterna utan att behöva springa ut flera gånger.

2 thoughts on “Nån mer som har svårt med förändringar?

  1. Tycker också förändringar är galet jobbiga! Det bara kör ihop sig i hjärnan och denna stressen som uppstår hos mig utan en för folk omkring mig märkbar anledningen är otroligt frustrerande, för ”jag har ju inget att vara stressad eller orolig för”.. suck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *