Kraschad mage & psykiska besvär?

Just nu ligger vi verkligen inte på topp, varken jag eller Dee. 🙁 Dee’s mage fortsätter att vara kaos, så ut flera gånger per natt (& även dagtid såklart) & det är bara helt flytande som kommer ur henne. 🙁 Pro-Kolin+ & FortiFlora har hittills inte hjälpt, så nu byter jag till skonkost & testar det. Funkar inte det heller så har vi ju en veterinärtid på tisdag. Jag är rädd för att magen ska ha kraschat p.g.a hennes Prednisolon, för vad gör vi då? Usch, jag är så rädd just nu, min underbara tjej, det bara måste vända snart & bli bättre.

Hon brukar ju få tuggben i princip varje dag, men jag vill inte ge henne vad som helst nu när hon är så dålig i magen. Men en DentaFlex fick hon för en liten stund sen & hon älskar dem! Sen är det ju bara att hoppas på att nånting får stanna kvar i hennes mage. Den är nog ganska mild, så jag hoppas att hon får behålla den.

20160805_145516

Det är inte bara Dee som inte ligger på topp, utan även jag själv ligger där på botten & sprattlar. Har precis träffat min läkare inom psykiatrin & hon tror att mina FYSISKA besvär egentligen är PSYKISKA. Men eftersom jag själv inte tror det, så fick jag gå iväg & ta lite prover ändå. Så nu är det ”bara” att vänta på svaren.

Men ärligt talat, vad gör jag om alla proverna ser bra ut? Då betyder det nog att min läkare har rätt, men hur ska jag då göra för att få några krafter? Bara bita ihop, gå längre promenader, falla ihop, resa mig & gå vidare, eller vaddå? Just nu så är ju inte långa promenader det jobbigaste hindret eftersom Dee inte får gå nånting alls nu. 🙁 Men JAG vill ju ändå känna att jag har krafter & faktiskt orkar med saker. Med andra ord, inte som det är nu.

Usch, det är bara så himla mycket hela tiden, & det känns inte som att vi nånsin får en chans att hinna återhämta oss innan nästa grej dyker upp. Så förlåt för att jag inte är sådär jättesocial just nu, men jag orkar helt inte vara det. Och som alltid när man mår dåligt så isolerar man sig, vilket kan vara både bra & dåligt. Jag finns här, & jag lever, men utöver det så pågår vår kamp där ingen ser, & ingen heller kan förstå. Så snälla, bara acceptera det. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *