Hästhoppning & Ransäter

Igår var vi i stallet & kollade på hästhoppningen som är där & Dee följde hästarna med spänning kan man lugnt säga!! Hon gnällde emellanåt & ville mer än gärna springa efter dem, men det fick hon såklart inte. Hade hon fått som hon velat så hade hon garanterat jagat dem länge. 😛 Usch, hemsk tanke, synd om både hästarna & Dee. Vi glömmer det.

160729

Idag har vi varit i Ransäter & spanat på lundehundar & mitt hjärta talar än en gång om vilken ras som faktiskt står mig närmast. Det är inte bc’n, för vem vet, Dee kanske är min sista bc, jag har ju haft sån grym otur med alla mina bc’s att jag inte vet om jag nånsin vågar köpa en till nån gång. Lundehundar däremot, jag vill ju ha valp efter Rally, & den drömmen lever vidare ännu ett tag.

Förutom att kolla på lundehundarna så shoppade jag lite. 😛 Haha, skräll. Dee fick en ny canvashage till framtida tävlingar, sen fick hon även ett 10-pack grisöron, så då blev hon glad. 🙂 På vägen hem stannade vi vid djuraffären där jag köpte mat & godis till lilla madam. Fick passa på när jag hade bärhjälp eftersom jag i dagsläget inte orkar bära tunga fodersäckar. Så ja, lite fattigare blev jag, men det var nödvändiga saker.

Nu ska jag leta upp nån bra film & lägga mig i soffan tillsammans med Dee, & chipsen. 😉 Det är lagom ansträngande för mig, var först inne på att åka iväg & låta Dee bada, men jag vill inte åka ensam & fick inte med mig nån, så det får bli en hemmakväll istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *