Min livräddare

Idag höll jag på att falla ännu djupare ner i skiten, men lyckades med hjälp av några vänliga själar hålla mig flytande. Och Dee såklart, hon är min bästa livräddare. <3

SuperPhoto_160728182316

Blir galen på att jag fortfarande inte har fått nån tid till vårdcentralen. Jag blev ju lovad en tid SENAST nästa vecka, så borde jag inte ha fått den vid det här laget då? Tänkte ringa dit imorrn & höra med dem, så att det inte har blivit något fel nånstans.

Shit, nu blev jag nojig för det. Tänk om dem har skickat en tid till mig som var idag eller imorrn, men så har dem bara min gamla adress?! :O Jag har ju ingen eftersändning så jag hoppas inte att så är fallet. Så JA, imorrn MÅSTE jag ringa & kolla läget, samt försäkra mig om att dem har rätt adress!

Dee har fått träna lite stabilitetsövningar idag, mer än så har jag inte orkat med. Åh, vad jag längtar efter att må bättre & därmed orka med roliga saker på dagarna. Imorrn pratade jag & Carina på att ses, men vi får se hur min dagsform är då. Är det lika illa, eller värre, som idag så måste jag nog tyvärr ställa in. Men vi är inte där än, så hoppet lever ett tag till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *