Så jäkla sliten!

Fy fan vad trött & sliten jag är!! 🙁 Men så blir det ju alltid när jag har varit iväg på nånting, oavsett om jag har haft det bra eller dåligt, & jag hatar det. Det får mig ibland att ställa in saker för att jag inte orkar må såhär dåligt efteråt.

Men, men, nu försöker vi flytta fokus från det en stund. Idag har det varit galet varmt så vi har varit iväg & badat. 🙂 Det var superskönt i vattnet & Dee fick simma ordentligt, så nu behöver jag inte ha dåligt samvete för henne nånting mer idag.

160724

Imorrn kväll blir det träning utomhus med Hundliv, & på tisdag kör vi stenhårt i hallen! Resten av veckan vet jag inte vad som händer, måste försöka att ta mig tid att vila ordentligt, så att jag inte kraschar. Men det lockar så mycket att hålla igång hela tiden, det finns ju massor med saker jag vill göra! 😛 Fast det är inte värt det om jag kraschar fullständigt, det måste jag påminna mig själv om hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *