Resfeber

Ja, det kan man lugnt snacka om att jag har nu!! :O Visst ska det bli galet skoj att åka till Gotland igen, men av olika anledningar så är det lite jobbigare denna gång, eftersom allt inte är helt bestämt än. Vi kommer att åka – JA, men vi vet inte riktigt vilken stuga vi ska ha…Och sånt stressar mig, oerhört mycket, jag vill liksom ha ordning & reda på sånt helst lång tid innan man åker, inte såhär nära inpå. Men, men, jag åker ju inte ensam, så det löser sig nog.

På vägen till båten imorrn så svänger vi förbi Strömsholm så att jag får begära ut Dee’s & Lix journaler. Jag vill väldigt gärna veta vad dem har skrivit om hundarna, för jag kommer inte ihåg allt dem sa. Så lite extra koll helt enkelt, ånej, jag har inget kontrollintresse. 😛

Idag har vi tränat freestyle på Sundsta tillsammans med Elin & Leo. Vi alla var nog lite sega i skallen, & till viss del smittade det av sig till resten av kroppen. Men vi kämpade på en liten stund iaf, jag körde enbart med externbelöningar & i slutet körde vi igenom hela vårt fsprogram till musik. 🙂 Så trots att det var ett halvhjärtat träningspass så är jag supernöjd med Dee. <3

20160716_125441

Resten av kvällen går åt till att packa & tänka så att jag får med mig allt. Tänkte köra lite stadgaövningar på balanskudden, för den har jag inte tänkt att ta med mig till Gotland, så vi får köra ett pass på den idag & ett imorrn innan vi åker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *