Duktiga jag :)

Idag har jag fått många saker gjorda (egoboost här). Vårdcentralen, apoteket, färga håret, umgås med Malin, umgås med morsan, samt simmat både Dee & mig själv. 😉 Det var skönt i vattnet bara man hade doppat sig. Konstaterade dock att det var väldigt svårt att simma med foppatofflor på fötterna…

20160715_154600

Nu är vi båda nöjda, Dee har bäddat ner sig under kuddarna i soffan & jag sitter här vid datorn. Ska packa saker inför resan om en stund tänkte jag, så att jag kommer igång ordentligt med det. Jag föredrar att packa några dagar i förväg innan jag ska iväg nånstans för då är det lättare att komma på ifall man har glömt nåt, eller som det oftast blir i mitt fall – vad man har glömt. 😛

Imorrn blir det seriös freestyleträning tillsammans med Malin & Elin. Beroende på vädret så kanske vi kör i hallen, men helst ute, eftersom det är gratis. 😉 Men seriös freestyleträning SKA jag ha imorrn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *