Rehabträningen är igång på allvar!

Ett tag såg det ut som om jag skulle åka iväg själv med Dee & låta henne simma, men sen sa Malin att hon & Jax gärna följde med. 🙂 Så vi åkte ut till Skutberget där de fick simma efter tennisbollar i vågorna.

20160702_160927

Annars idag så har jag köpt en hylla till köket, gjort i ordning där så man inte behöver skämmas längre, plus att jag har burit bort lite grejer till förrådet. Så det blir bättre, snart behöver jag inte skämmas för nån del i lägenheten! 😀 Sen är inte allt fixat i garderoberna & byrålådorna & sådär, men det ligger inte som prio ett just nu, utan det är att få ordning så att det ser snyggt ut. När morsan & Anders kommer hem från sin semester så ska de hjälpa mig att sätta upp tavlor & sådär på väggarna, så då är det bra om så mycket som möjligt är i ordning så att jag vet vilken tavla jag ska ha vart. 😉 Sånt underlättar, haha.

Jag tänkte köra lite stabilitetsövningar med Dee idag igen, för vi gjorde ju inga igår. Sen ska jag försöka lära henne att ”skämmas”, vi får se om det går. 😛 Hur morgondagen ser ut vet jag ännu inte, det beror nog på vädret & om jag får med mig nån på en rolig hundaktivitet eller inte. 😉 Allt blir ju så mycket roligare när man har med sig nån!

Men jag har helt klart kommit igång med hennes rehab ordentligt, måste bara köpa en träningskalender till henne så att jag kan skriva ner där varje dag vad vi har gjort, för på så sätt blir det lättare att följa allt. Så ja, en tripp ner till stan får det bli någon dag väldigt snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *