Igår vila, idag motion

Igår hade vi vilodag, gick ingen längre promenad, men tränade några korta stabilitetspass inomhus. Såna övningar som jag har fått av sjukgymnasten. Dee var riktigt duktig & börjar fatta ”stilla” nu. Sen behöver vi som sagt jobba mycket med det innan det sitter till 100%, om man nån gång kommer så långt.

På kvällen kom morsan & Farro hit ett par timmar. Farro roade sig själv ute på min uteplats, Dee sov större delen av tiden, & jag & morsan rensade & gjorde ordning i min klädkammare. Vi slängde även sopor & bokade tid till tvättstugan. Så snart kanske det kan se lite bättre ut här hemma (så att man vågar ta hit folk).

Idag har vi varit desto aktivare. Först en 45 minuters promenad med Malin & hennes grabbar, sen vila, innan vi gav oss iväg på ännu en promenad, den gången med en annan kompis. Första halvan av andra promenaden så spöregnade det & då var jag glad över att jag hade regnkläder på mig, men sen när solen kom fram så blev det jättevarmt istället. 😛 Haha, så jag blev helt blöt av svett & styrde stegen direkt in i duschen när jag kom hem.

20160701_150443

Dee är helt slut nu, hon ligger här bredvid mig i soffan & sover, småskäller lite emellanåt, så söt så. 🙂 Imorrn har jag tänkt att Dee ska få simma igen, oavsett väder. Sen om jag får med mig nån eller åker själv vet jag inte, men Dee måste simma, så är det bara, & jag får passa på nu medan hon kan göra det gratis utomhus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *