Försöker att hitta tillbaka till formen

Idag har vi tränat freestyle i hallen. 🙂 Det märks lång väg att Dee inte är 100% bra, men jag är ändå nöjd med henne. Vi har ju inte tränat så seriöst på väldigt länge, men jag ville gärna testa henne ordentligt innan freestylelägret som är om typ en vecka.

Direkt efter träningen så åkte vi ut till Skutberget där hundarna fick bada. Jax bara kastar sig hejdlöst i, Dee har svårt att våga doppa sig, men sen går det kanon, & så lilla Algot, som trippar på så sött. 🙂 Här kommer ett gäng bilder:

Jax dyker efter bollen

Jax dyker efter bollen

DDSC_0057

Dee står & funderar på om hon ska hämta bollen eller inte...

Dee står & funderar på om hon ska hämta bollen eller inte…

När hon väl har doppat sig så är det sen inga problem i vattnet!

När hon väl har doppat sig så är det sen inga problem i vattnet!

"I believe I can fly"

”I believe I can fly”

Lilla Algot med svansen på topp!

Lilla Algot med svansen på topp!

Bollar & vatten är jätteskoj!

Bollar & vatten är jätteskoj!

Snart ska jag & Dee åka hem till Carina & gänget, vilket jag ser fram emot. Vi lär väl mest sitta & prata antar jag, Dee har ju iaf rört på sig tillräckligt för idag. Hon ligger & sover bredvid mig här i soffan nu, lilla sötnosen. <3

2 thoughts on “Försöker att hitta tillbaka till formen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *