Dee + Rally = Infekterat

Igår var ju jag & Rally & tävlade agility på Skutberget, & då var även Dee med, men hon fick nöja sig med att vara publik. Vid flera tillfällen så fick Dee den där blicken, blicken hon får innan/när hon ska ”ta” Rally. Rally lägger sig snabbt & visar sig underlägsen, så jag anser inte att det finns någon anledning för Dee att ens tänka tanken. Nu hände ingenting igår, det blev inget slagsmål eller nånting sånt, men det var ju för att jag hade stenkoll på Dee hela tiden. Kanske gör JAG saken värre? För ja, jag kan erkänna att jag är mer spänd när jag har båda än när jag bara har en av dem.

20150820_132529

Jag ville så gärna att det skulle funka, & jag har gråtit så många tårar för att kombinationen Dee + Rally = Infekterad. Rally är inte så mesig mot någon annan än Dee. Och Dee är inte så kaxig mot någon annan än Rally. Så nej, jag ångrar inte mitt beslut att jag lät Rally flytta, för hon ska inte behöva gå runt & vara osäker & kissa ner sig när Dee kommer för nära ibland. Men det gör inte att det gör mindre ont i mig för det.

20150808_204136

När jag bodde hos Carina (när Rally hade valparna) så gick det över förväntan. Dee var superdupersnäll hela tiden! Och Rally kände sig inte hotad på nåt sätt då hon fick det utrymmet hon ville ha. Kanske var det för att det var i Rally’s hem & Dee bara accepterade att hon inte bestämde där?

Okej, nu låter det som att Dee är värsta monstret, men det är hon inte, verkligen inte, men hon är väldigt speciell mot Rally. Deras relation är svår att förklara, dem passar inte ihop helt enkelt. 🙁 Väldigt tråkigt, men oerhört sant.

DSC_0293

Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare, men det såret revs upp inombords igår igen, i samband med tävlingen. Inte själv tävlingen i sig, utan att Dee hade den där blicken vid flera tillfällen. Så jag var helt enkelt tvungen att skriva av mig lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *