Duktiga lilla räven!

Nu har vi precis kommit hem efter ännu en träningstävling i agility. Idag fick Dee vara åskådare, något hon tyckte lite sisådär om. Hon hade gärna hängt på när jag körde med Rally, eller nån av dem snabbaste largehundarna. 😉 Men hon skötte sig bra min stor fina tjej. <3

20160627_194139

Jag & Rally startade bara en klass idag också & den var vi felfria i! 😀 Visst, tiden var väl inget att skryta om eftersom slalom går såå sakta. Men i övrigt höll hon ett bra tempo & jag fick ta i lite också. 😉 Precis som det ska vara!

Innan tävlingen så var jag & Dee på Solstaden & fick en rehabplan. Vi fick några olika övningar som vi ska göra flera gånger i veckan, vissa varannan dag. Sen lär ju jag bli härdad i fötterna för hon ska simma 3 dagar/vecka & då måste jag stå en bit ut för att det ska bli optimalt för henne. Men jag behöver ju inte doppa mig helt. 😛 Haha.

Imorrn väntar lydnadsträning på kvällen, annars har jag inget planerat. Kommer att vara billös då min bil ska lagas. Men men, vi lär säkert hitta på nånting mer, allt beroende på väder & dagsform.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *