Mycket saker att göra hela tiden

Igår på kvällen så rann tårarna nerför mina kinder, & det berodde på alla tankar & känslor som gårdagens blogginlägg handlade om. Jag är så fruktansvärt rädd för att vi aldrig ska kunna leva ett liv som vi båda brinner för. Jag vet att det inte behöver vara nånting så allvarligt, men på veterinären som ringde från Kumla så lät det verkligen som att det kommer att bli en operation för att nånting är galet. Så det var samtalet med henne som skrämde upp mig rejält. Men en sak känner jag mig ändå HELT SÄKER på, & det är vad jag anser är ett värdigt hundliv för Dee. Hon älskar att springa, speciellt med sina bästa polare, men även annars också. Och hon älskar att träna, vad som helst, bara hon får jobba med sin matte. <3 Så det är ett värdigt hundliv för henne. För mig ingår ju även alla tävlingar & allt som det innebär, men för Dee är inte dem viktiga, för hon har aldrig levt ett sånt liv.

Men men, idag har jag åter igen fått hjälp av morsan & Anders att fixa i ordning med lägenheten här hemma. Den börjar se bebodd ut nu, men det återstår ändå en hel del saker att göra. En sak som blev klart (eller ja, nästan klart) är vitrinskåpet där jag har alla mina pokaler som jag har vunnit med hundarna. 😀 Och längst ner finns deras aska, plus kort på Magic, måste leta fram nåt fint på Java också så att även hon är på bild där nere. 🙂 Den översta hyllan är tom, & kan ni gissa varför? Jo, för där ska ju Dee’s priser in! 😉 Om det nu blir några…

160619

Imorrn har jag tusen saker att göra känns det som, vi startar dagen med att ringa till ReDog & be dem skicka in alla uppgifter till Folksam inför CT-röntgen. Sen ska Dee till sjukgymnasten där jag får svar på om hon är bättre, sämre eller likadan. Sen måste jag själv prata med Folksam om en grej, betala alla räkningar, telefonmöte med en sjuksköterska & sist, men inte minst, agilitytävling med Rally!! 😀 Det är en gratis agilitytävling på Skutberget som jag brukar vara med på varje år då det blir typ ”landskamp” mellan Sverige & Norge. Och eftersom min galenpanna är skadad & absolut inte får köra nån agility, så frågade jag Carina om jag fick låna Rally & det får jag göra. 🙂 Jag behöver nånting att se fram emot, & det här är en jättebra sån grej. Sen har jag inte alls så höga förhoppningar eftersom vi inte har tränat på tusen år, framför allt inte slalom, men vi gör det bara som en rolig grej. 🙂 Hoppas att jag får med mig nån som kan filma, så att jag kan lägga ut filmen här i bloggen efteråt.

Resten av den här dagen blir lugn för min del, jag har sovit asdåligt dem senaste 3 nätterna så jag är helt slut. Måste dock åka till min gamla lägenhet & släppa in hon som ska städa den. Sen måste jag även handla en snabbis. Dee ska ju även få ett par promenader & göra sina övningar här hemma. Så nej, helt vila blir det visst inte idag heller. :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *