Glädjande besked!

Äntligen går nånting åt rätt håll! För på Hunddata fanns det här uppe idag:

deehd

Plus att jag har ringt till ett djursjukhus i Kumla angående CT-röntgen & hon jag pratade med trodde att jag skulle kunna komma med båda hundarna nån dag nästa vecka! 😀 Hur ofta är det att ens BÅDA hundar behöver en CT samtidigt? Inte alltför ofta. 😛 Hon skulle återkomma under eftermiddagen så hon borde ringa när som helst. Sen måste det bara kollas upp att Folksam ersätter bådas CT, för annars har jag inte råd att göra det nu, & speciellt inte med bägge samtidigt?

Lix behöver ju en CT för att kunna fastställa diagnosen Porto Cava Shunt. Och Dee behöver en CT för kolla vad det är för fel i ryggen på henne. Om det är nåt diskbråck eller nån nerv som ligger fel eller vad det nu kan vara.

Har även rensat lite kläder idag & har faktiskt slängt en del. Det är inte likt mig som brukar spara på allt. 😛 Haha. Självklart var Dee delaktig i detta & fick prova lite olika kläder, allt för att härdas. 😉

20160617_163853

Nu kommer morsan & Anders med pizza, ska bli gott. Imorrn åker jag & Malin åka & kolla på freestyletävlingen på Hammarö, så länge det inte regnar, för då skiter vi i det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *