Första rehabbesöket

Evidensia har stängt sin rehabavdelning fram t.o.m. September, så det blir inget vattentrask för Dee. 🙁 Idag har vi istället varit på Solstaden för en grundlig genomkoll samt en laserbehandling. Sjukgymnasten där tyckte om Dee & eftersom Dee fick massa godis av henne så fattade även hon tycke för henne. 😉 Om ni hängde med där? 😛 Nånting fel är det ju på ryggen & vänster bakben, Dee är inte den lättaste att hitta smärtpunkter på då hon är en väldigt smärttålig hund (minns ju bara för ett år sen när hon fick en pinne genom hakan, men inte sa hon nåt för det). Sen så hade inte hon (sjukgymnasten) samma tanke som veterinären på ReDog om hur Dee’s rehab ska se ut…Så ja, jag är lite vilsen just nu. Vi får nog helt enkelt göra alla övningar hemma & sen se hur allt går. Jag kunde räkna med att hon skulle bli sämre ikväll/imorrn eftersom hon provocerade fram massor idag. Hon är helt slut min lilla tjej. <3

20160615_195828

Imorrn har jag ett möte kl. 13 här hemma, annars har jag inget planerat. Borde hämta det sista i gamla lägenheten, körde ju faktiskt ett lass idag, men några få saker är kvar som jag ska spara.

Det finns lite till att berätta om Dee’s skada, men jag är så förbannat trött nu att hjärnan inte fungerar som den ska. 😛 Så jag får skriva ett bättre inlägg imorrn om det. 😉 God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *