YES!! Dee har fått dispens!! :D

Wiiee!! 😀 😀 😀 Dee har fått dispens från SKK!! 😀 Som jag har kämpat med det, fram & tillbaka tusen gånger känns det som, men nu var det helt klart värt det. ÄNTLIGEN ska vi få göra roliga saker tillsammans! Det känns nästan overkligt, men jag är så himla glad.

DSC_0078

För att fira detta ska vi antingen åka & bada eller åka till klubben & träna ikväll. Jag har inte bestämt mig för vilket det blir. 😛 Dee är nog på bägge sakerna, agility eller bad, vad fasen väljer man?! Haha. Nåt roligt ska vi iaf hitta på!

Annars idag så har jag fått hjälp av Malin med passning av Dee medan jag & Linn körde några lass med saker till min nya lägenhet. Så svetten har runnit MYCKET! 😛 Haha. Det ska bli så skönt när flytten är klar, vilket den skulle ha blivit idag om inte min lillebrorsa helt plötsligt bestämde sig för att åka på konsert i Örebro, så förhoppningsvis blir flytten på söndag istället. Om inte redan imorrn, ska kolla lite på det. 😉

På lördag är det iaf Ullared som gäller för min del! 😀 Dee kommer då att vara hemma hos morsan, så hon överlever. 😉 Jag ska verkligen försöka att inte shoppa för mycket, utan hålla igen, men man vet aldrig hur bra jag lyckas.

I vilket fall som helst så mår jag kanonbra idag, inte bara tack vare dispensen utan även innan dess mådde jag bra. 🙂 Så himla skönt med såna här dagar, dem gör livet värt att leva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *