Hundbus i massor

Både igår & idag har Dee fått springa av sig med sina favoritgrabbar, Spock & Jax. Spock & Jax springer efter bollen & Dee springer efter Spock…Man kan ju undra hur det går till i den lilla bc-hjärnan emellanåt. 😛

20160527_173005

Nu ligger hon helt utslagen i hallen & sover, men hon är nöjd med livet, & det är det viktigaste. <3

Imorrn får vi se vad som händer, jag håller på att kolla runt lite för att se om nån vill ses, men nja, jag har inte fått napp än. 😛 Först ska jag tillåta mig själv att verkligen sova, för det gjorde jag inte imorse, nej, då gick jag upp till tvättstugan & några ärenden. Så det har gått i ett i stort sett hela dagen. Så jag känner mig sliten nu & kommer att lägga mig tidigt ikväll.

Annars vill jag bara att det ska bli tisdag så att jag (åter igen) kan prata med hon som har hand om dispensansökningar på SKK. Vi är inte alls överens just nu, så jag måste prata med henne innan jag kan gå vidare. Jag vill ju bara få dispensen & kunna tävla med Dee, ska det verkligen vara för mycket begärt? Än är inte sista ordet sagt angående den saken, det är då ett som är säkert!

Men nu, bara vila & snart sova. Jag skiter i att klockan bara är strax över 19, jag känner mig helt slut & går efter min ”inre klocka”. 😉 Det där med att stanna uppe sent är inte riktigt min grej längre, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *