Diagnos: Okänd

Så var vi tillbaka på ruta ett igen. Det är precis så det känns iaf. Veterinären hittade ingen shunt på ultraljudet & både lever & njurar såg normala ut. Hon har dock fortfarande väldigt ont i sin vänstra framtass, & kanske även i bakbenen, hon var lite svårbedömd där. Detta betyder inte att det inte finns nån shunt där, utan den kanske bara sitter på ett så svårt ställe att den inte syns med ultraljud.

Hon ska nu sluta med smärtstillande & sen ta nya prover på fredag om 2 veckor, alltså den 10 Juni. Är gallsyrorna fortfarande på tok för höga då så blir det remiss till Strömsholm för vidare utredning. Skulle proverna däremot se bra ut så blir det ”bara” fortsatt utredning av vänster framtass.

Så jag vet inte riktigt vad jag tycker, tänker & känner just nu. Jag som hade räknat med raka svar på vad det var för fel & hur hennes framtid skulle se ut. Nu vet jag (åter igen) ingenting. 🙁 Och det är det allra värsta, ovissheten, det som jag har varit med om så många gånger tidigare, bland annat med Java. Man grubblar nästan ihjäl sig till slut, & det tar som fan på en.

20160525_115318

Dee däremot mår kalasbra. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på med henne idag, vi tar nog dagen lite som den kommer. Ska kolla med buspolarna om det kan vara läge för lite hundbus? Med kameran kanske? Ja, det lät inte helt fel, ska genast kolla upp det, jag behöver få göra nånting roligt efter detta veterinärbesöket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *