Imorrn hoppas jag få dem sista svaren

Idag har jag, Malin & hundarna verkligen gått långt! Över 7,5 km blev det & det var sol & svalkande vind större delen av tiden. 🙂 Vi gick förbi en badplats där hundarna kunde svalka sig, plus att vi hade med vatten till dem hela tiden, så att dem skulle klara av att gå såpass långt i den här värmen.

20160524_135648

Nu åskar det för fullt ute, så vi gick verkligen i rätt tid! Dee har lagt sig i köket (på sin favoritplats) & sover, helt klart nöjd med dagen. Det lär nog inte hända så mycket mer för oss idag, utan det blir nog datortid för mig & vila för Dee.

Imorrn 10:40 har Lix tid på Evidensia här i Karlstad. Då är det ultraljuddags för att bekräfta sjukdomen Porta Cava Shunt. Hon skulle vara fastande till ultraljudet, men var tvungen att äta innan blodprovet, så jag vet inte riktigt hur länge vi blir kvar där. För jag läste nånstans att det ska gå 2 timmar mellan maten & provtagningen. Så jag räknar med att det kan ta lååång tid där. Eller om det blir så att man åker hem emellan, det är ju trots allt inte alls långt dit. Sen har jag ju tusen frågor till veterinären, så jag ska sätta mig & skriva ner dem nu, så att jag inte glömmer nånting.

Jag lovar att uppdatera bloggen imorrn igen, så att ni alla får veta hur det gick & vad som sas. Just nu vet jag ju inte alls hur hennes odds ser ut, utan det får jag ju veta först imorrn. Men håll tummarna för min lilla rävunge. <3 (Som här myser tillsammans med sin kullsyster Hippo.)

13267872_10209501534924795_1696232756479750456_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *