Imorrn fattas det tuffa beslutet!!

Det var fantastiskt kul att tävla igår!! 😀 Sen att vi kom i mål i 1 av loppen gör ju inte saken sämre. Jag är supernöjd med min galenpanna. <3 Film från ett av loppen finns på Dee’s Facebooksida. 😉

20160516_085351

Idag har vi varit ute några timmar tillsammans med bästa Malin & alla vovvarna. <3 Alltid lika trevligt. 🙂 Vi gick inte superlångt, men vi stannade & tog pauser emellanåt & alla hundarna skötte sig kanon. Dee har ALDRIG gått så fint i koppel som hon gjorde idag. *Stjärna i kanten på henne idag*

I förrgår träffade vi större delen av ”grabbligan” & de fick springa MASSOR på en av fotbollsplanerna här i närheten. Ett par filmer från den stunden finns på min Instagram. Kan säga att alla hundarna tog i för fulla muggar & efteråt var de jättetrötta.

20160515_174503

Nu när jag var ute & på väg hem så pratade jag med en kompis i telefonen, & så ringde nån samtidigt, men jag brydde mig inte om det. När jag kom hem så såg jag att det var veterinären från ReDog som ringde!! *Dumma människa, kolla alltid vem det är som ringer!!* Så jag ringde upp ReDog direkt, men veterinären hade tyvärr ingen tid idag för att prata, så hon skulle ringa mig under morgondagen. Jag trodde ju att Lix provsvar skulle dröja tills nästa vecka, så jag hade verkligen inte väntat mig samtal från dem idag.

Detta innebär ju att jag IMORRN kommer att fatta beslutet om Lix framtid. Allt beror på vad veterinären säger om proverna & hur hon tycker att vi ska gå vidare. Jag är nervös som satan & kan inte sluta banna mig själv för att jag missade samtalet. 🙁 Nu tvingas jag ju vänta ett dygn till, jäkla skit. Jaja, inte mycket att göra nånting åt nu. Håll tummarna för oss imorrn att dem har hittat felet & att det går att göra nånting åt det!

3 thoughts on “Imorrn fattas det tuffa beslutet!!

 1. Behöver du en LÅN OM JA Utför.
  Luis Carlos finansbolag är begränsad till aktiekapitalet. Vi erbjuder lån och
  finansiella tjänster av alla slag. Vår lån varierar från företag till
  personliga lån eller lång eller kort sikt villkor med god ränta
  satser (2%). Vår lån processen är mycket snabb och pålitlig med
  garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post, (luiscarlosfinance@outlook.com) låt oss
  veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi
  hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen
  Nedan. luiscarlosfinance@outlook.com

  Mr.Luis Carlos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *