Att bryta det negativa

Just nu är livet oerhört tufft, på väldigt många sätt. Det känns som att allting händer samtidigt & det är inte så konstigt att jag ibland tappar fotfästet. Men tack vare vänner & familj så lyckas jag resa mig upp, gång på gång. Så tack snälla ni för att ni finns, det går inte att beskriva hur mycket ni betyder för mig! <3 Skulle vilja ge er allt ni vill ha, om jag bara kunde.

När det gäller Lix så är allt kaos. Jag vet inte hur hennes framtid kommer att se ut, allt beror ju på vad dem sista blodproven visar, eller inte visar. När jag har fått dem svaren samt pratat med veterinären från ReDog så kommer jag att fatta ett beslut, hur jävla ont det än gör.

Om vi istället riktar uppmärksamheten mot Dee så kan jag med glädje säga att hon mår kalasbra! Lite tjock möjligtvis, men det ska vi snart börja göra nånting åt. 😉 Till veckan så ska jag ringa & boka in en tid hos veterinären för henne, så att jag på nytt kan ansöka om dispens för tävling. Tävlingarna i Juni är ju redan körda, men det vore roligt att kunna starta nånting till hösten iaf.

Fast tävla ska vi göra redan imorrn!! 😀 Wiie! Det är bara en liten inofficiell agilitytävling, men tävlingsmänniskan i mig är lika taggad inför den som inför vilken tävling som helst. Låt oss bara hoppas att Dee kommer ihåg agilityhinderna & hur dem ska tas, haha, det var ju lääängesen vi tränade agility senast. Och håll tummarna för att hon inte dör på gungan. 😛 *asg* Nejdå, det går säkert bra, 3 fina diskningar är vad jag räknar med, även om jag såklart hoppas på bättre resultat!

160515

One thought on “Att bryta det negativa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *