Såhär är det just nu

Just nu händer det inte mycket på hundfronten, därav min tystnad. Lix har fått fler ”anfall” eller vad man ska kalla det, & nu senast var det i BÄGGE bakbenen! Så det känns som att tiden till fredag är väldigt lång, vill ju bara få komma iväg & få lite svar på vad det är för fel! Och såklart göra Lix smärtfri. <3 ”Bara” 2 dagar kvar nu, sen rullar vi till ReDog.

160510

Dee fortsätter att vara stabil med sin klåda, eller rättare sagt, avsaknaden av klåda! 😀 Den aktuella kortisondosen funkar perfekt & hon kommer att gå kvar på den så länge det behövs, förmodligen resten av hennes liv. Så snart ska vi boka in en tid hos hennes veterinär & få ett ”intyg” om att hon är under full klinisk kontroll & sen skicka in ännu en dispensansökan.

Mitt uppe i allt detta så flyttar vi snart. Har ju dubbla lägenheter i Juni, så jag kan ju flytta lite när det passar, men ju förr desto bättre! Det kommer säkert att kännas bra bara det blir av, tiden innan är ju värst, den eviga väntan.

One thought on “Såhär är det just nu

  1. Stackars lilla valpisen, vet hur hemskt det är att vänta och att inte veta, för två år sen kämpa Täva för sitt liv och åkte fram å tillbaka till vetten under flera dagar. I dag vet ja va det va för fel men då hitta ingen felet. Det va möglet i huset vi bodde i och ca 2 månader efter vi flytta till lägenheten blev hon bättre! Till och med allregin är BORTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *