När ens drömmar krossas

Igår kom svaret från SKK på Dee’s dispensansökan & den nekades. 🙁 Sen dess har jag gråtit hav & haft stark ångest. Tävlingarna betyder såå himla mycket för mig, & att då inte få tävla för att hunden är allergisk känns rent åt helvete.

Jag har försökt komma i kontakt med hon som beslutar på SKK & fråga varför hon inte har godkänt dispensen. På beslutet hade hon skrivit att det inte framkommer att hon är under medicinsk kontroll, men det är hon ju. Självklart var hon ledig & kommer tillbaka först på tisdag.

Så just nu känns det skit, just nu är jag inte så social, så ta inget personligt. Jag behöver tid att smälta det här, sen kanske jag kan resa mig upp på benen igen & försöka reda ut saker & ting. Men JUST NU går det tyvärr inte.

20151207_152314

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *