En riktig utedag!

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Vi startade med träning på Skutberget där Dee fick träna ”ringen” & platsliggning tillsammans med dem andra hundarna, & sen fick hon köra lite freestyle också. Under tiden så fick Lix träna på att ligga i en bur, men det var med vilda protester! Tur att alla som var med & tränade hade tålamodet med sig. 😉 Såg även årets första orm, fy fan, det var mindre trevligt!!

Direkt efter träningen så åkte vi ut till Hammarö där vi gick en långis tillsammans med ett annat hundgäng. 😉 Lix fick då åka ryggsäck, eller ja, bur-ryggsäck, för den är gjorde för små hundar. Hon skötte sig galant, lite protester i början, men i slutet låg hon ner & var tyst, så det ser ljust ut för henne framöver. 😉 Vill ju gärna kunna ha med mig henne ut när jag tar långisar med Dee, & nu vet jag att det funkar.

160410 1604101

När vi kom hem så duschade & åt jag mat innan det var dags att möta Linn vid busshållsplatsen. Nu har hon precis åkt hem & mina tjejer har fått kvällsmat. Så dagen börjar lida mot sitt slut, ska försöka lägga mig tidigt även ikväll eftersom jag måste upp tidigt imorrn & fixa nycklar till tvättstugan. Tvättkorgen är ju överfull så jag behöver verkligen tvätta (men det är inte så lätt när man inte kommer in i tvättstugan)!! Eller om jag ringer dit imorrn & kollar om dem är där senare på dagen, jag får se.

Annars imorrn så har vi inga planer, utan vi tar dagen lite som den kommer. 🙂 (Jag har skapat en ”Liten blir stor”-sida till Lix också, så den finns under hennes flik.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *