Sista kvällen med gänget

Ja, så var dagen kommen, den allra sista dagen/kvällen med hela gänget. Imorrn flyttar Sessan till Åland, & jag, Dee & Lix flyttar hem till oss. Det känns både skönt & lite ledsamt att slutet är här, samtidigt som det blir början på något nytt. 🙂

160408

Jag har roat mig med att förbereda alla papper & sånt som ska med valparna imorrn. Och så ska jag packa mina sista grejer. Tidigare idag var jag & storhandlade så nu har jag matgrejer hemma så att jag klarar mig ett tag.

Och valparna har ju även blivit besiktade idag & alla klarade den fint. Lite rinniga ögon hade dem, men det är typiskt för rasen. Sen har jag även (med hjälp av Carina) tagit 2-månaderskorten på Lix, för jag tänkte göra en ”liten blir stor”-sida även till Lix, precis som jag gjorde med Dee. Det är så himla roligt att ha såhär i efterhand. På tal om det, nu ska hon vägas & mätas, sånt är ju lika viktigt som korten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *