Valparna är nu 8 veckor gamla

Igår var valparna 8 veckor gamla, & självklart fotograferades dem då. Här kommer bilderna:

Hippo

Hippo

Sessan

Sessan

Lix

Lix

Idag har dem fått knalla omkring lite ute i skogen, vilket dem tyckte var väldigt spännande. Dem smakade på kottar, ris & pinnar. Så det var mycket uppskattat av dem små liven.

Imorrn väntar veterinärbesiktning för valparna, & ja, jag är liiite nervös inför det. Inte för att jag tror att det är nåt fel på nån av valparna, men nervositeten finns alltid där.

På lördag kommer Anneli & company hit & hämtar Sessan. Då följer även Casper (pappan till valparna) med så att vi kan få gruppfoto på hela familjen tillsammans. Lycka till säger jag bara. 😉 Haha, lär få tanka tålamod redan nu. 😛

Igår kväll var jag & Lix iväg på en hundträningsträff. Fast vi tränade inte så mycket, utan tittade mest på dem andra. Jag fick dock rycka in & vara lite hjälp till Malin som höll i träffen, men det var bara roligt. Det sporrade mig att träna mera själv, fast inte med Lix just nu eftersom hon är för liten. 😛 Utan med Dee, som faktiskt både vill & behöver ha massa träning.

Får inte glömma att lämna in dispensblanketten till veterinären imorrn så att hon kan fylla i den & sen ska den ju skickas in till SKK, tillsammans med hennes journal. När väl SKK har fått den så tar det inte många dagar innan man får svaret hem i brevlådan. Så nån gång nästa vecka vet jag om min vackra duktiga tjej kommer att få tävla nånting eller inte. Jag är dönervös inför det svaret, för det känns som att det är så mycket som står på spel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *