Valprace ute

Jag & Dee har tränat seriös freestyle ute idag, tillsammans med Malin & Maria. Det gick riktigt bra, men oj vad fort hon blev trött i huvudet. Fast det är ju inte så konstigt eftersom vi knappat har tränat nåt den senaste tiden. Vi tränade mycket på det nya tricket – hoppa över mina armar när jag sitter ner. En liten film på det finns på min Instagram.

Direkt efter träningen så åkte jag hem till Carina & hämtade hela ligan & så åkte vi bort till en stor inhägnad fotbollsplan där vi släppte alla hundarna. Dem stora fick hålla sig på lite avstånd så att dem inte skulle springa på valparna. 😉 Alla valparna tyckte att det var superskoj & kom glatt nästan alla gånger vi ropade på dem. <3 Det ska vi helt klart göra om redan till helgen! Självklart hade jag med mig kameran & tog ett par hundra bilder. Här kommer några av dem:

Man kan ju undra hur Lix springer...Men ja, hon ramlade steget senare. ;)

Man kan ju undra hur Lix springer…Men ja, hon ramlade steget senare. 😉

Mina fina tjejer, liten & stor <3

Mina fina tjejer, liten & stor <3

Hippo & Lix

Hippo & Lix

Hippo hittade en rolig "pinne".

Hippo hittade en rolig ”pinne”.

Lix

Lix

Lix

Lix

Sessan

Sessan

Nu sover alla valparna djupt, dem blev helt slut av att springa omkring hej vilt ute en stund. 😉 Nästa vecka fyller valparna 8 veckor & då ska Lix få följa med mig & Dee på lite olika saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *