Gruppfoton & veterinärbesök

Nathalie kom på besök idag & hon tyckte att vi skulle ta gruppfoto på valparna, så det sysselsatte vi oss med. Här är bästa bilder på alla 3, samt bästa bilden på Lix & Hippo.

160329 DSC_0731

Innan Nathalie kom hit så var vi ju till djursjukhuset & chippade samt vaccinerade alla valparna. Och herrejävlar vad dem skrek!! :O Vi får se vad dem säger om veterinären nästa vecka, när dem ska dit & besiktas.

Söndag nästa vecka flyttar jag, Dee & Lix hem & ja, jag har hemlängtan! Jag saknar att bo själv & bara ha mig själv (& hundarna) att tänka på. Kunna spela hög musik utan att det stör någon annan (& nej, jag har inte så högt ljud att grannarna störs). Bara såna där vardagliga saker som jag tar för givet annars. Men det är bra här också, det säger jag inget annat om, men det blir lite mycket för mig emellanåt.

Imorrn hoppas vi på fint väder för då blir det en långis i skogen för dem vuxna hundarna. Jag längtar, bara vi inte stöter på några äckliga ormar så tror jag att vi alla kommer att njuta av den promenaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *