Nu är vi igång!

Åh, vad skönt! 😀 Med sällskap av Lina (& Dee såklart) så har jag nu sprungit årets första tur. Det var lite jobbigt, men gick ändå bra. Nu ska jag bara försöka att hålla igång det här, 2-3 gånger/vecka har jag tänkt att springa, både jag & Dee behöver det. Och Lina ska fortsätta följa med, vilket blir perfekt, så redan till helgen planerade vi in nästa pass. Jag tror fasen att Dee blev mer sliten än mig, haha, hon bara sover nu. 😛

20160324_143510

Valparna mår kanonbra, dem är hur busiga som helst & springer runt i hela lägenheten. Så full rulle är det verkligen! Men det ska det ju vara när dem är små.

Har även varit en sväng till djuraffären & köpt mat till Dee, så nu har hon ett tag framöver. Hoppas bara att hennes mage klarar av det här fodret bra, men det tror jag, för under inkörningsfasen så har det gått utan problem (för Carina kör på samma mat till Clara & Rally, så jag kunde testa med hennes först).

Slutligen så kan jag berätta att jag har pratat med min veterinär igen & vi ska skicka in en ny dispensansökan. Jag var nog lite för snabb med att skicka in den senast, för SKK tyckte ju inte att det framgick att hon var ”under klinisk kontroll”, men nu är hon ju det. Så veterinären skulle kolla igenom vad hon har skrivit & sen skriva på ansökningsblanketten, när jag har fått den från SKK. Det är ju en sån blankett som man måste beställa från dem varje gång, därför tar det ju lite extra lång tid att fixa det.
Anledningen till att jag känner att jag har ”bråttom” är för att jag vill tävla freestyle i Hallsberg den 14 Maj & anmälningstiden går ut den 1 Maj, plus att jag måste sätta igång & träna på allvar om vi ska kunna tävla då. Så jag vill bara få den där dispensen så att vi kan tävla, det skulle betyda oerhört mycket för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *