Hon får leva vidare!!

Idag ringde veterinären & vi kunde diskutera Dee. Hon sa att det är okej att Dee går på den höga dosen som hon går på nu, men inte högre än så. Men kortison har många biverkningar & ju längre tid hon går på det, desto sämre kommer hennes kropp att må. Sen kan det ta flera år innan hon börjar må dåligt av det, men det kan också komma tidigare. Och vi var helt överens om att hellre ett kortare & bättre liv, än ett långt jobbigt. Så med andra ord är det bara att köra vidare där vi står nu, Dee får fortsätta finnas, både för mig & resten av världen. 😉 Min starka fina vovve, låt oss få många fina år tillsammans! <3

20160323_193258

Något mindre roligt var att vi fick avslag på vår ansökan om dispens. 🙁 Men det var för att hon som bedömer det inte tyckte att det framgick att sjukdomen är ”under kontroll”, så jag ska be min veterinär att förklara det lite bättre & sen skicka in ansökan på nytt. Så får vi hoppas att den går igenom då. Tävlingarna är trots allt en väldigt stor del av mitt liv, så jag vill verkligen kunna tävla med min galenpanna!!

2 thoughts on “Hon får leva vidare!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *