Valparna 6 veckor gamla

Nu är det riktigt svårt att få till bra bilder på deras veckodagar. 😛 En del ser ut såhär.

Sessan vill inte bli fotad, utan vill bara busa.

Sessan vill inte bli fotad, utan vill bara busa.

Men till slut lyckades jag få bra bilder på dem, så här kommer ett gäng, den här gången tog vi även huvudbilder på dem.

Hippo

Hippo

Hippo

Hippo

Sessan

Sessan

Sessan

Sessan

Lix

Lix

Lix

Lix

Nästa vecka ska dem in till djursjukhuset & chippas plus vaccineras, & veckan därpå är det dags för besiktning. Sen flyttar Sessan till Åland, & jag, Dee & Lix flyttar hem till oss. Det ska bli spännande att börja om på nytt, dels med en ny hund (Lix) & dels med en ny lägenhet. Hoppas att det kan innebära att det fortsätter i samma anda som det går nu med mycket – lite flyt.

När det gäller Dee så väntar jag på att det ska bli onsdag så att veterinären ringer mig. Då ska vi prata om vad som händer med min stora tjej. Förhoppningsvis har veterinären något bra att säga, så håll tummarna för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *