Bildbomb på valparna!!

Nu har jag beställt blankett från SKK för att ansöka om dispens för tävling med Dee. Jag är nervös redan nu för om hon får dispens eller inte då jag har hört både om såna som har fått & såna som inte har fått. Nu kanske ju tävlingar inte ens blir aktuella för oss, beroende på hur hon mår framöver, men jag vill ändå veta om jag har möjligheten eller inte.

Valparna är det fullt liv på! Dem kommer ut minst en gång/dag, men bara väldigt korta stunder. När dem hade en vild lekstund inne så passade jag på att fota en del, & här kommer ett helt gäng med bilder!!

DSC_0540 DSC_0541

Sessan

Sessan

Lix

Lix

Hippo

Hippo

Sessan är den med mest föremålsintresse.

Sessan är den med mest föremålsintresse.

Lix har någon (Chili) efter sig. :P

Lix har någon (Chili) efter sig. 😛

DSC_0568 DSC_0572 DSC_0573 DSC_0578 DSC_0579 DSC_0580 DSC_0583 DSC_0587 DSC_0589 DSC_0590 DSC_0591

"Bita i snöret? Jag? Nej, det skulle jag aldrig göra." - Lix

”Bita i snöret? Jag? Nej, det skulle jag aldrig göra.” – Lix

Matte ropar, bäst att skynda sig!

Matte ropar, bäst att skynda sig!

DSC_0602

Tänk att dem redan är över 5 veckor gamla, oj vad tider går fort! Om drygt 3 veckor flyttar Sessan till Åland, & jag, Dee & Lix flyttar hem till oss. Det är en spännande tid som väntar, & eftersom jag kommer att vara ute mycket med mina hundar sen så har jag beställt lite kläder till Lix, så att hon inte behöver frysa. Men med tanke på min snåla budget så är det väldigt billiga kläder, en del t.o.m. helt gratis. 🙂 Allt är begagnat & därför har jag lyckats få väldigt bra priser (den dyraste kostade 60:- ).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *