Här svänger det!!

Det svänger fort i hockey, & likaså i mitt liv, med allting. Från att ha räknat bort Dee till att planera tävlingar. Har nu mailat SKK & bett dem att skicka en ny blankett om ansökan om dispens för att få tävla. I den gamla ansökan (som blev godkänd) gällde det ju ENBART hyposensibiliseringen, men nu måste jag ha en som gäller för den OCH kortisonet. Jag tror inte att Dee nånsin kommer att kunna må bra utan kortison, även om jag vet att det inte är så bra att gå på länge. Men vi har liksom inte så mycket att välja på. Och ska jag ha kvar henne så vill jag ju tävla!! Så ja, jag börjar planera lite tävlingar & så hoppas vi på att allt går vägen för oss!

Foto: Lisa Stjernström

Foto: Lisa Stjernström

Valparna ”slåss” allt mer med varandra. Kaxigast är Sessan, sen Lix & sist Hippo, som är ganska försiktig av sig. Ni ska höra när Sessan & Lix ”bråkar”, jösses, det låter som att dem ska ha ihjäl varandra – minst! 😛 Haha. Lix börjar även komma när man ropar på henne, eller ja, när jag gör mitt speciella ljud. Kan inte beskriva hur det låter, men hon lyssnar på det. Än så länge vet dem inte vad dem heter, men snart hoppas vi att även den polletten trillar ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *