Såhär går det med Dee nu

Sorry för utebliven uppdatering, men jag har helt enkelt haft bättre saker för mig. 😛 Valparna springer omkring hej vilt numera, så man ägnar riktigt mycket tid åt dem. På Facebook-sidan Super Magic kan ni se en liten film på när Lix terroriserar syrran Hippo. 😉 Här är ett kort jag tog tidigare idag, Lix är den som ligger ner.

20160313_172715

Med Dee går det förvånansvärt bra. Hon kliar sig bara lite, men det är ju tack vare kortisonet som hon nu går på i en ganska hög dos. Hon har hittills inte visat några tecken alls på aggressioner, så kanske var det inte kortisonet som gjorde henne arg trots allt? *Förvirrad* Vi får helt enkelt vänta & se hur det utvecklar sig, förhoppningsvis kan jag behålla henne & låta henne få ett betydligt längre liv.

Imorrn ska jag åka & fixa några olika grejer på dagen, sen på eftermiddagen åker jag & Dee hem en sväng med morsan. Ska rensa lite hemma tänkte jag. Igår rensade jag & min lillebrorsa HELA mitt förråd! Och jag var superduktig & slängde typ hälften av alla grejer. Så himla skönt att få det gjort, nu ska jag ”bara” göra samma sak i lägenheten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *