Valparna 4 veckor gamla

Valparna är nu 4 veckor gamla! 😀 Nu börjar dem intressera sig allt mer för omgivningen, vilket vi alla tycker är väldigt roligt. Igår kväll fick dem testa kattunnel för första gången & den blev genast poppis. Så den har dem fått haft en sväng idag också.

Eftersom det är måndag så innebär ju det fotografering, så här kommer 4 veckors-bilderna!

DSC_0348

Hippo

DSC_0353

Sessan

DSC_0373

Lix

Dem var ganska trötta när jag fotade dem, därför ser Hippo’s ena öga ut att inte vara helt öppet, vilket det är när hon är pigg. 😉 Bara så att ni vet. 😛 Haha.

Jasmine har varit här på besök idag, mycket trevligt. Vi träffas ju inte så ofta, men jag hoppas att det kan bli ändring på det längre fram när det är dags att sätta igång med träningen ”på allvar” för min del. Med hjälp av Jasmine så kunde jag klippa alla 72 klorna på valparna & dem skötte sig galant. Så det finns stora hopp om framtiden för alla 3. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *