Kommer det att hjälpa?

Igår kväll kom Malin & Jax hit & så tog vi en aktiveringspromenad tillsammans. Vi tränade på inkallning med & utan störning, samt massa balansövningar. Dee var riktigt duktig, hon överraskade mig, & framför allt – hon lyste av lycka. <3 Så jag måste helt klart fortsätta att aktivera henne såhär.

160304

Veterinären ringde idag & vi ska nu testa en annan form av antihistamin. Hjälper inte den så kan inte mitt djursjukhus göra nånting mer för Dee. :'( Men då ska vi till ett annat djursjukhus här i stan & se om deras ”experter” på hud kan hjälpa min stora fina tjej. Om inte dem vet något sätt så vet jag inte vad jag gör. Jag vill ju inte tvingas ta bort henne, det skulle krossa mitt hjärta, även om det är vad jag försöker ”ställa in” mig på, just för att försöka lindra fallet, om det skulle sluta så. För låta henne lida finns inte på kartan, hennes mående går såklart i första hand.

Imorrn åker jag & Dee hem & ska tillbringa typ ett dygn där, bara hon & jag. <3 Vi behöver lite egentid, & få en chans att mysa bara vi samt samla lite krafter (det behöver åtminstone en av oss, haha).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *