En spark i baken på mig själv!

Nu ska jag försöka komma igång ordentligt med träningen med Dee! Idag har vi tränat ett seriöst pass i köket till musik & hon var sååå himla duktig. Vi tränade delar ur vårt freestyleprogram & visst märktes det att det var längesen sist, men som sagt, hon gjorde sitt bästa & det gör mig mer än nöjd. Så nu ska jag försöka hålla i det här & träna MINST 1 PASS/DAG!! Ska vi nån gång kunna tävla så måste vi ju ligga i med träningen. 😉 Nu vet jag ju dock inte alls när vi kan tänkas debutera (det beror ju på hur det går med allergin), men när vi väl får chansen så vill jag vara ordentligt förberedd.

160303

Annars har det inte hänt så mycket idag. Förutom det vanliga numera – mysa med valparna, torka kiss & plocka bajs, samt gå små promenader med dem vuxna vovvarna. Och träningen med Dee såklart. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *