Valparna 3 veckor gamla

Valparna är idag exakt 3 veckor gamla. 🙂 Förutom den dagliga gåträningen & veckofotograferingen så har dem fått smaka på RC Starter Mousse & alla puppisarna smaskade glatt i sig det. Dem fick väldigt lite & ska få lite till lite senare. Men här är veckokorten:

Hippo

Hippo

Sessan

Sessan

Lix

Lix

Med Dee går det sådär, har pratat med min veterinär & hon skulle diskutera allt med sina kollegor & sen ringa mig senare under veckan. Hennes första tanke var att testa Atopica, men det blir tyvärr för dyrt för mig. 🙁 Så det är liksom ingen idé att ens testa. Jag hoppas verkligen att dem hittar på nåt bra, för nu är hon helt röd i huden, så det syns att hon har det jobbigt. Min underbara galna vän, det bara måste bli bra. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *