Nya sidor på hemsidan

Förutom att vi fick besök av Malin & Erik idag så har det inte hänt så mycket. Valparna har fått knalla omkring lite & dem blir allt bättre på att gå. Bäst är Hippo, helt klart. Har även fotat dem lite, fick tyvärr ingen bra bild på Sessan, men fick en på en nysande Hippo & en söt på Lix. <3

En nysande Hippo

En nysande Hippo

Sötaste Lix

Sötaste Lix

Dee fortsätter att klia sig & vandra omkring på nätterna, så imorrn när jag har vaknat så kommer jag att ringa till djursjukhuset & be att min veterinär ringer upp mig nån gång under dagen, om hon jobbar. Jag vet ärligt talat inte vad vi ska hitta på, så jag hoppas att veterinären har nåt bra vi kan testa. Hon har även kissat inne, vilket inte är likt henne. Java kissade ju inne när hon var som sämst, eller hade uvi. Och jag är ÖVERTYGAD om att Dee inte kissar inne för att markera, utan det har någon annan orsak, men jag vet inte vad.

Kan avsluta med att skriva att Lix nu har fått en egen sida här på hemsidan, ni hittar den under ”Hundar”. Samt att kullen har fått en egen sida, den hittar ni under ”Kenneln” – ”Valpar” – ”Kullar” – ”Fancy-kullen”. På den kullsidan kommer jag att skriva in kommande resultat från tävlingar, eventuellt MH/BPH, hälsoundersökningar m.m. Så vill ni följa valparna även efter att dem har flyttat så är den sidan bra att hålla koll på. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *