Problem med Dee?

Första ”arrangerade” gruppfotot på valparna. Det var inte helt lätt, men till slut gick det & kortet blev helt okej. 🙂 Sen somnade valparna i korgen.

160227

Filmade även deras gåträning som dem hade idag, alla börjar bli riktigt duktiga på att gå nu. Filmen kan ni se på Facebook-sidan Super Magic. 😉

Imorrn kommer Malin & Erik på besök, något jag ser fram emot. Jag saknar att umgås med Malin, vi brukar ju träffas betydligt oftare än vi gör nu när jag har valparna. Så ja, det ska bli skoj. 🙂 Förhoppningsvis visar valparna upp sin bra sida, fast det är klart, dem har väl ingen dålig? 😛 Haha.

Under natten så har dem sovit bra, så dem verkar uppskatta att valplådan blev större. Hoppas att dem fortsätter att vara tysta på nätterna, så att jag får någon sömn.

När det gäller Dee så har hon väldigt mycket klåda. 🙁 Hon kliar sig hela nätterna & vandrar omkring, så om det inte blir bättre nu under helgen så får jag ringa till veterinären på måndag morgon/förmiddag. Hon ska inte behöva ha sån klåda som hon har nu, men samtidigt vågar jag inte höja kortisonet eftersom hon blir arg då. Så det är ett svårt dilemma just nu, & jag vet inte alls hur det kommer att sluta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *