Valparna börjar knalla omkring

Nu när valparna börjar knalla omkring lite mer så har dem fått träna på att gå på en filt mitt i vardagsrummet. Både jag & Carina fotade dem, & under andra passet så filmade jag Sessan när hon tränade. Den filmen finns på min Instagram (malinsupermagic).

Hippo

Hippo

Sessan

Sessan

Lix

Lix

Katten Chili tycker att Hippo är lite läskig.

Katten Chili tycker att Hippo är lite läskig.

Sen åkte vi iväg hem till mig & hämtade mer kompostgaller, så att vi kunde bygga en liten hage här inne. Eftersom dem som sagt börjat knalla omkring så känns det inte lika säkert att ha dem i soffan längre, för vi vill ju inte riskera att nån trillar ner. Så såhär ser deras daghage ut:

20160225_154843

Snart borde dem börja försöka leka med varandra, iaf om man går efter Ann’s ”knottdagbok”. Det är super att ha den & läsa & sen jämföra lite med mina puppisar. 🙂

2 thoughts on “Valparna börjar knalla omkring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *