Sol, bur & mysiga valpar

Idag har vi haft underbart väder. 😀 Så först blev det en kortare tur med tjejligan där alla fick springa lösa & det uppskattades väldigt mycket.

20160224_120104

Sen åkte jag & Dee till Norrstrand där vi gick en långis med Elin & Leo, & det var hur härligt som helst. 🙂

Vi har även varit iväg & fixat en hundbur till bilen, så nu är det klart. Dee verkade inte ha nånting att anmärka på den heller. Har även beställt dynor till den, så att hundarna kan ligga mjukt & skönt (för filtar har en tendens att glida iväg & knyckla ihop sig).

20160224_162407

Slutligen så har jag myst massor med valparna. Lix har dock starka åsikter om att INTE vara i famnen för länge, så där har jag nåt att jobba med. 😉 Men stundtals ligger hon & sover i famnen, & då är det bara att mysa på. Sessan har också åsikter som liknar Lix. Hippo däremot är den som bäst accepterar famnen. Men dem är såklart lika mysiga allihop, snart kommer dem att börja springa omkring & ingen längtar nog mer än jag!

Lix

Lix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *