Fullt i mjölkbaren

Nu har alla valparna passerat 500 gram, vilket känns skönt, för då kan man pusta ut lite. 😉 Vi kommer att väga dem ikväll igen, men inte imorrn bitti. Jag vet inte om vi kommer att väga dem varje dag eller bara när dem fyller jämn vecka framöver. Vi får se lite hur det känns, jag gillar ju att ha koll och kontroll så det lugnar mig inombords när jag har stenkoll på hur dem ligger till i vikt.

20160223_185348

Jag är ju på jakt efter en bra lösning till hundarna i bilen, utan att ruinera mig fullständigt. Jag tänkte åka till Tibro och köpa en begagnad bur, men så pratade jag med Em och fick andra tankar. Så idag kollade jag upp om mina gamla grindar passar min nya bil, men tyvärr gjorde dem inte det. 🙁 Så då var jag inne på att köpa nya, det är bara det att dem skulle kosta 1 800:-…Men jag tänkte att det bara var att bita i det sura äpplet och köpa dem, för jag hatar att ha det som jag har det nu i bilen. Men så ringde min farsa och sa att han och Helene har en dubbelbur som dem inte använder! 😀 Så jag ska kolla på den imorrn eller så, om den passar i bilen. Jag vet inte hur mycket dem vill ha för den, men det blir ändå billigare än grindarna. Så det känns super. 🙂 Vill ju kunna dela av hundarna i bilen, så att dem får eget space.

Nu blir det lite träning med Dee, vi har ju mycket att ta tag i, så det är väl bara att börja. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *