Hej puppisarna!!

Idag har dem små puppisarna börjat öppna ögonen! 😀 Åh, vad kul & spännande det här är. Dem fortsätter också att träna på att gå, något som går sådär för dem, haha.

Hippo

Hippo

Jag måste erkänna att jag var liiite orolig för att få hit Dee, eftersom Rally inte tycker om Dee så mycket, men det hela har gått över förväntan. Dee viker bort huvudet bara Rally kollar på henne & hon visar tydligt att hon inte vill utmana henne. Så Rally verkar känna sig trygg med det också, för det är avslappnat & fint här. 🙂 Och det känns underbart att ha alla vovvarna såhär nära en själv dag in & dag ut, man känner sig liksom komplett då.

Jag hoppas att Dee kommer att fortsätta vara såhär stabil framöver, nu när vi ska köra på vaccinering var 3:e vecka istället för var 4:e. Det är ju klådan & kortisonet som gör henne arg, så nu har vi plockat bort kortisonet (i samråd med veterinären) & så får vi hoppas att hon klarar sig utan det. Annars får vi sätta in det på en låg dos, för det klarar hon av.

Just nu ligger alla djuren & sover. Rally & puppisarna ligger i soffan bredvid mig, Chili (katten) ligger i sin transportbur som hon älskar, & Clara & Dee, ja, dem ligger såhär. För varför ska dem lilla hunden ha den lilla bädden & den stora ha den stora, när man kan göra tvärtom, haha.

1602211

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *