Liten blev stor

Ja, kolla själva in Dee’s växtkurva på ”Hundar” – ”Dee” – ”Liten blir stor”. Här är bilder, vikt & mankhöjd på henne nu när hon är 18 månader gammal, & därmed agilitymyndig!!

18manader

Kan även säga att hon är väldigt intresserad av puppisarna, men håller sig snällt på avstånd när man säger till henne. Det går strålande mellan henne & Rally, men självklart är vi med & kollar läget ändå.

Vädret har varit hemskt idag, snöstorm milt uttryckt. Så vi har inte gått någon längre promenad, utan bara korta rastningar. Vi vill ju inte att Rally ska bli kall eftersom hon då lättare får mjölkstockning. Och det är något vill helst undviker.

Puppisarna tränar för fulla muggar på att gå, & låt oss säga att det går sådär. 😛 Dem ser ut som varanerna som jag har sett på tv-programmet Robinson, haha. Tänkte försöka filma lite vid nåt bra tillfälle, men det har inte blivit av än.

Ingen har öppnat ögonen än, men Lix reagerar fortfarande på starka ljus, så det är nog bara en tidsfråga. Dem är ju 12 dagar idag, & ändå känns det som att dem har funnits här jämt. Hippo väger snart 500 gram, Sessan snart 400 gram & Lix däremellan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *